Info

Kellon ostamisessa rahan ei pitäisi ratkaista. Kellon ostamisessa pitäisi ratkaista yksilöllinen design, laadukkaat materiaalit ja viehättävä ulkomuoto.

Olen Aleksi Hentilä, ja innostuin kelloista varhaisella aikuisiällä. Kokemukseni jälleenmyyjänä on se, että kellojen hinnat ovat yleisesti ottaen epäreiluja ja kuluttajat maksavat "brändistä", ennemminkin kuin kauniista ja laadukkaasta kellosta. Kaksi kelloa voi hyvin olla valmistettu samassa tehtaassa, mutta kun toisessa lukee tunnetun brändin nimi, hinta on kymmenkertainen. 

Tämän vuoksi otin tavoitteekseni koota yksilöllisen valikoiman laadukkaita maailmalla tuotettuja kelloja. Kelloja, jotka edustavat kaunista ja ajatonta suunnittelua, mutta ovat vielä niin tuoreita, että sinun ei tarvitse maksaa brändistä. 

Valikoimamme kellot tuotetaan pääosin Aasiassa - mikä mahdollistaa sen että voimme tarjota lähellä tukkuhintaa olevat hinnat sinulle. Pidämme varastomme kuitenkin suomessa, joten saat tilaamasi kellon kirjepostina suoraan kotiovellesi 1 - 4 arkipäivässä. 

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysymyksiä tai palautetta, tavoitat meidät parhaiten osoitteesta asiakaspalvelu@aatelikello.fi. Voit myös soittaa minulle numeroon 0503692747, jos en ehdi vastaamaan, jätä viesti.  

Y-tunnus: 2622173-3 

Postiosoite:

Aatelikello

Kavallinmäki 17

02710 Espoo